موزه علوم کودکان اینپیون

موزه علوم کودکان اینپیون

Incheon Children Science Museum

طراحی از شرکت معماری هیئان

Designed by HAEAHN Architecture

اینچیون، کره جنوبی

Incheon South Korea

موزه علوم کودکان اینچیون به مساحت ۱۴۹۹۸ متر مربع بر اساس اصلی ترین گروه کاربرانش، یعنی کودکان، طراحی شد.

کودکان خیلی سریع تر از بزرگسالان یاد می گیرند.

تقریبا مانند اسفنجی که آب را می بلعد، و به همین دلیل روی دیوار پوششی نمای ساختمان، سوراخ هایی شبیه به اسفنج ایجاد شده

و در زیر آن، شیشه های رنگی هستند که نور را پیش از وارد شدن به فضای داخلی، فیلتر می کنند

تا روشنایی لطیف و شیطنت باری حاصل شود و شب ها هم از بیرون یک آیکون متمایز و خودنما باشد.

روی نما، پوششی از پنل های چوبی و چوب بازالت کار شده و دارای دیوار پوشاننده

از تایل های پلیمر طبیعی، تایل های وینیل، رنگ و تخته های چند لایه ی چوب درخت غان است.

این در حالی است که تابش غیرمستقیم آفتاب به فضای نمایشگاه می رسد و مانع از خوب دیدن آثار می شود.

این مسئله هم با تعبیه ی پنل های رنگی متعادل کننده ی نور و شیشه های عایق، حل شد.

البته با توجه به همین مورد، سالن های نمایش در بخش جنوبی طبقات اول و دوم و بخش شمالی طبقه ی سوم جای گرفته اند.

رنگین بودن و گسترده بودن فضای موزه در کنار باغ سقفی سبز و مطبوع، برای کودکانی که عاشق دویدن و شیطنت کردن هستند، محیطی دلپذیر پدید آورده است.

photo_2017-01-10_18-52-21

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *